Game Set Match: De boys winnen altijd

05 apr

Jouw jongensshirt maakt het Matchpoint!

Eindelijk lopen ze en lopen zullen ze dan ook. Die snelle jelles zijn soms binnen een oogwenk verdwenen. In alles zien ze een avontuur. In elke situatie een uitdaging. Winnaars: stuk voor stuk. En dat wil je laten zien. Je kleden als een winnaar. Sportieve strepen, lijnen en gekleurde vakken.

In de mooiste voorjaarskleuren zoals grijsmelee, smaragdgroen en diepblauw. En natuurlijk neon geel voor de vrolijke en sportieve twist. Heb je die kekke tennisrackets gezien? En die tennisballen? Gaaf toch!

 

                     

 

 

Babyface makes you wanna Swim, swim, swim

Lange weekenden, lange avonden, warme middagen. Tijd voor zomer. Tijd voor de camping. Voor de achtertuin, het park, het zwembad. Tijd voor coole kleding voor je boy. Dat gave shirt met die zwembandjes erop is onze topper.

Dé kleuren? Natuurlijk rood, navyblauw, prachtig grijs en wit. En natuurlijk zoals het hoort is het ‘all about the stripes’.

 

             

 

Jongens shirts vol alligators, palmbomen, cactussen en krokodillen

Eng? Nee hoor, niet die van Babyface. Juist heel erg cute. Zeker aan de billen van jouw jochie. We gaan naar Cuba. Op vakantie. En dat laten we zien. Neon oranje, olijfgroen en blauw. En overal zie je ze; krokodillen. Ze happen lekker om zich heen. Cute? Ja toch!