Over Babyface

Babyface the Smile in your mind!

 

Zorgen voor elkaar

Je kan pas de wereld ontdekken als je een veilige basis hebt. Een thuis waar je altijd naar terug kan keren als je het even niet meer weet. Wij willen bijdragen aan deze basis met lekker-zittende kleding die niet snel kapot gaan en zijn gemaakt van fijne stoffen. Zo zorgen wij ervoor dat jij beter kan leren kruipen, in klimrekken kan klimmen en leren fietsen. Een veilig basis willen wij ook voor de mensen die jouw kleren maken. Wij zorgen er samen met onze leveranciers voor dat jouw kleding op een goede en veilige manier gemaakt wordt.

 

 

 

Een beetje ondeugend is leuk

Wij hebben kleine verrassingen voor jou in petto, die een grijns op jouw gezicht toveren. Die grijns die je krijgt als je weet dat iets niet helemaal mag, maar je het toch doet. Omdat dat het leven juist leuk maakt! Dit zie je ook terug in, op en om onze kleding. In de tekeningen, in de verpakking en de verhalen die we vertellen. We willen jou op een positieve manier naar de wereld laten kijken. En dat doen we zelf ook!

 

 

 

 

Droom groots, speel en ontdek

Wij geloven dat door dingen uit te proberen en op avontuur te gaan, je erachter komt wat je leuk vindt en wat voor iemand je bent. Door te durven dromen kan je je eigen wereld creëren. Droom groots, speel en ontdek. Wij helpen je hierin! Wij dromen ook van een mooie toekomst voor jou. En daarom zorgen we ook goed voor de natuur en de planeet als we jouw kleding maken.

 

 

 

Babyface groeit met jou mee, van maat 50 t/m 128. Met een zomer- en een wintercollectie, verassen wij 6 keer per jaar jouw papa en mama met een leuke collectie waarmee jij de wereld kan ontdekken.