Euretco Fashion – Baby and Kids department

Euretco Fashion is een businessunit van Euretco, een van Europa’s belangrijkste retailservice-organisaties op het gebied van mode, sport en wonen.

Wij bieden een succesvol kidsportfolio van merken en private label. Klanten zijn onder meer individuele baby-en kinderspeciaalwinkels en ketens van kinderwinkels. Babyface en Blue Rebel zijn inmiddels gevestigde en succesvolle merken. Ruim 1600 baby en kinderspeciaalzaken in Europa boeken dagelijks succes met deze merken. Daarnaast bieden we diverse private labels voor diverse ketens. In een dagelijks dialoog ontwikkelen we voor klanten exclusieve private labels.

Het succes van onze klanten is de belangrijkste graadmeter voor ons eigen succes. Daarom trekken professionals van Euretco Fashion steeds vaker gezamenlijk op met de klanten. Op basis van wederzijds vertrouwen zoeken we elke dag naar nieuwe oplossingen. Die overtuiging (samenwerken op basis van partnerschap) is in alle vezels van onze organisatie terug te vinden. Voorwaarde hiervoor is oprechte betrokkenheid en goede persoonlijke contacten met onze klanten. Of het nu gaat om nieuwe collecties, distributie, marketing of prijsstelling.

Euretco Fashion is onderdeel van Euretco B.V.